Печериці запечені з паштетом

ЗАКУСКИ
945 Печериці запечені з паштетом
Фото - Печериці запечені з паштетом
інгредієнти:
  • Печериці 25 шт.
  • Печінка куряча 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Приправа (прованські трави) 1 ч.л.
  • Сир твердий (тертий) 2 ст.л.
  • Сік лимона 1 ст.л.
  • Вода холодна 0.5 л

У грибів відокремити капелюшки.

 

У холодну воду додати столову ложку лимонного соку, промити в цьому розчині капелюшки. Викласти в посудину, в якій запікати. 

Паштет. На сковорідку налити невелику кількість рослинної олії, дрібно нарізати цибулю, ніжки від грибочків, курячу печінку і обсмажити на сильному вогні хвилини 3-4, потім посолити, додати приправу, залити водою (вміст сковорідки повинен бути покритий майже повністю), закрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин до готовності, потім відкрити кришку і дати рідині трохи випаруватися (її кількість повинна зменшитися десь на половину).

 

Дати трохи охолонути і подрібнити блендером до однорідної маси.

Наповнити кожну шляпку паштетом і посипати сиром. Поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Дістати, викласти на тарілку і прикрасити при подачі листям салату.

 

 

Картошка В Мультиварке Рецепты - рогалики рецепты с фото.

рецепты салатов с омлетом

ЗдесьА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Маковый торт с миндалем. Маковый торт-пирог.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter