Печериці запечені з паштетом
- Печериці 25 шт.
- Печінка куряча 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Приправа (прованські трави) 1 ч.л.
- Сир твердий (тертий) 2 ст.л.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Вода холодна 0.5 л
У грибів відокремити капелюшки.
У холодну воду додати столову ложку лимонного соку, промити в цьому розчині капелюшки. Викласти в посудину, в якій запікати.
Паштет. На сковорідку налити невелику кількість рослинної олії, дрібно нарізати цибулю, ніжки від грибочків, курячу печінку і обсмажити на сильному вогні хвилини 3-4, потім посолити, додати приправу, залити водою (вміст сковорідки повинен бути покритий майже повністю), закрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин до готовності, потім відкрити кришку і дати рідині трохи випаруватися (її кількість повинна зменшитися десь на половину).
Дати трохи охолонути і подрібнити блендером до однорідної маси.
Наповнити кожну шляпку паштетом і посипати сиром. Поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Дістати, викласти на тарілку і прикрасити при подачі листям салату.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рогалики рецепты с фото.
ЗдесьА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Маковый торт с миндалем. Маковый торт-пирог.