Печериці, фаршировані сиром
- Сир 600 г
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Перець червоний (пекучий) 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Помідор 1 шт.
- Приправа
- Кетчуп 2 ст.л.
- Печериці 10 шт.
Натерти сир на крупній тертці.
Подрібнити в блендері помідор, солодкий перець.
Нарізати цибулю, змішати з вищезгаданою сумішшю.
Підсмажити на сковорідці до напівсухого стану, коли сік помідора майже випарується.
Дати охолонути і змішати з сиром.
Полити кетчупом і перемішати; посолити.
Додати дрібно нарізаний пекучий червоний перець.
У печериць відокремити ніжку і ложкою вичистити надлишки гриба, залишити тільки відносно тонкі стінки.
Заповнити сумішшю гриби і поставити в духовку при 200 градусах.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты греческой кухни с фото. Мультиварка Philips.
В французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт http://recepti.biz.ua
Аюрведические добавки из Индии: диетолог светлана фус сайт. Ищете диетолога? Худейте дома.
Тутсалати з майонезом