Пастуший пиріг
655
інгредієнти:
- Булка 2 шт.
- Молоко 150 мл
- Яйце 3 шт.
- Фарш м´ясний (яловичий) 1 кг
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Петрушка 0.5 пуч.
- Чебрець
- Огірок (маринований) 1 шт.
- Паприка
- Моцарела 300 г
- Помідор 4 шт.
Нарізати хліб кубиками, скласти у миску і залити тeплим молоком. Віджати і разом із яйцями перемішати з фаршем.
Нагріти духовку до 180 градусів. Цибулю і часник подрібнити. Чилі нашаткувати соломкою. Нарізати кубиками огірок. Все змішати з фаршем, сильно посолити, поперчити і посипати паприкою.
Викласти фарш товстим шаром на змащене жиром деко, розрівняти і випікати 40 хв. Дати охолонути і розрізати на шматочки.
Моцарелу і помідори нарізати скибочками і розкласти на кожен шматочок запіканки.
www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта киевский.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты торт киевский.
Стол! Жми: страви до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Показати коментарі