Пастуший пиріг
- Фарш баранини 500 г
- Картопля 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Горошок консервований 1 бан.
- Сир 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Зелень кропу 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове 50 г
Картоплю відварити до готовності.
Зробити пюре, змішавши з яйцями, маслом, сіллю і перцем, сиром.
На сковороді обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю.
Додати натерту моркву, протушкувати.
Додати фарш, протушкувати із перцем та сіллю.
Відставити, додати зелень і горошок, перемішати.
Форму змастити жиром. На дно викласти частину картопляного пюре.
Зверху м'ясну начинку.
Поверх за допомогою кондитерського шприца візерунками викласти залишене пюре.
Випікати у духовці хвилин 30-40 при 200 градусах. Вийняти.
Остудити.
Рецепты Для Мультиварки - слоеный пирог с фруктами. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Сеть магазинов Да - салат из моря продуктов. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.uaРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Медовик торт рецептТорты и пирожные на заказ