Пастрома з медом і паприкою
- Цукор коричневий 2 ст.л.
- Сіль 2 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Вода 3 скл.
- Перець духмяний (горошком) 1 ч.л.
- Філе індички (куряча грудка) 1 кг
- Мед 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Паприка солодка 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
Змішати сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист.
Залито водою і ретельно розмішати.
Зачищену від плівок і прожилок грудку індички помістити в маринад, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 24 години.
Змішати всі компоненти для глазурі (мед, олія, соус, паприка, перець).
Дістати індичку з холодильника, промити під холодною водою, обсушити і обмазавши глазур'ю, відправити в холодильник ще на 2-3 години, а краще - ще на 24.
Застелити деко папером для випічки або харчовою фольгою, м'ясо скрутити в рулет і перев'язати ниткою, викласти на деко і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 75 хвилин, при цьому, через 30 хвилин після початку запікання змастити соком, що виділився.
Дістати з духовки, охолодити 10 хвилин, нарізати скибочками.
Мультиварка Philips - арахисовое масло рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Готовим со вкусом - праздничные новогодние салаты. Рецепты Приготовления.
Печенье конвертики с повидлом видеоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Тыква выращивание: оладьи тыквенные. Очень вкусные оладьи.
Салаты из яблок и моркови рецептРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
recepti.biz.ua рецепт салата мимоза классический