Парамаджани
- Кабачoк 2 шт.
- Яйце 3 шт.
- Сир твердий 100 г
- Томат 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
Kабачки помити і порізати кружечками. Посолити, поперчити і залишити на 5 хвилин, щоб стекла рідина.
Запанірувати в борошні і обсмажити на олії. Викладати на тарілку з серветкою, щоб увібрався зайвий жир.
У вогнетривку посудину викласти шар кабачків.
Підготувати заливку: томатну пасту змішати з борошном, сіллю, перцем і травами, додати води. Заливка повинна бути густою. Залити кабачки.
Відварити яйця, почистити і порізати кільцями.
Bикласти другим шаром на кабачки.
Зверху засипати зеленню подрібненою.
Останній шар - тертий сир.
Поставити в розігріту духовку і запікати при температурі 200°С 20-30 хвилин.
Семена Салат Малахитовая шкатулка - салат малахитовая шкатулка. Очень вкусные салатики! Простые.
Выпечка рецепты с фото. Выпечка. Как изменить невегетарианские рецепты.
Рецепт Украинского борща с галушками. Рецепт Украинского борща с пампушками.
Рецепты закусок - арахисовое масло рецепт.
Рецепты Приготовления: салат из ананаса рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Печенье барни купить в украинеДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепт праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления. Кулинарные рецепты
Сертификат психолога РОССТАНДАРТ - психолог лариса ренар. Психолог семейный.
Чанахи рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др