Овочі-гриль у маринаді
- Овочі асорті (баклажан, кабачки, цукіні, перець, зелена цибуля, часник)
- Печериці
- Оливкова олія 250 г
- Лайм (лимон) 3 шт.
- Цибуля шалот (червона) 3 шт.
- Оцет бальзамічний 5 ст.л.
- Оцет винний 5 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець горошок 10 шт.
- Сіль
- Кмин
- Розмарин
Овочі порізати кільцями. Деко обгорнути фольгою і добре змастити оливковою олією. У блюдце налити олії і, вмочуючи однією стороною, розкладати овочі на деко змащеною стороною вгору. Пару зубчиків часнику нарізати і посипати ними овочі. Додати кмин і розмарин. Поставити в розігріту духовку і готувати на режимі "гриль + гаряче повітря" при температурі 200 градусів приблизно 20 хвилин. Можна приготувати овочі на грилі або в звичайній духовці - головне - вони не сирі.
Підготувати інгредієнти для маринаду: цибуля, лайм, лавровий лист, перець горошком і оцет: бальзамічний і винний.
Натерта цедра 3 лаймів + сік 3 лаймів + дрібно порізана цибуля + лавровий лист + перець + бальзамічний і винний оцет + перець горошком + сіль за смаком = маринад. Замаринувати овочі, доки вони ще гарячі. Дати настоятися не менше 3 годин. Зберігати в холодильнику.
Подавати як окрему закуску або гарнір.
recepti.biz.ua приготовление и консервация овощей и фруктов
Рецепты пончиков на кефиреРецепты и советы
Проблеме с печенью не бывать - печень рецепт.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: простые рецепты десертов без выпечки с фото. Мультиварка Philips.
http://recepti.biz.ua американско-мексиканская кухня койот