Овочі-гриль
- Баклажан 500 г
- Помідор 300 г
- Гриби 500 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Оцет 40 мл
- Олія соняшникова 50 г
- Майонез 100 г
- Часник 5 зуб.
Баклажани промити, нарізати в довжину смужками товщиною 1 см. Помідори промити й нарізати кружечками товщиною 1 см. Гриби промити, відокремити від ніжок, з капелюшків зняти верхню шкірочку. Цибулю очистити, нарізати кільцями товщиною 1 см.
Всі овочі викласти на деко, попередньо застелене фольгою і змащене олією.
Баклажани змастити оцтом. Потім всі овочі посолити, поперчити і полити зверху олією.
Поставити в духовку на 20 хвилин на гриль, температура 250 градусів.
Часник дрібно порубати, змішати з майонезом.
Після цього витягти і баклажани змастити сумішшю майонезу і часнику, поставити в духовку ще на 5 хвилин.
Классический рецепт Украинского борща. Приготовления Украинского борща рецепты.
Киевский торт рецепт. Рецепт приготовления Киевского торта.
www.recepti.biz.uaоладьи как в детском саду
Купить мицелий: салат с белыми грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт закуски рафаэлло.
Польская кухня выпечкаПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт домашний майонез. Мультиварка Philips.
Рецепт приготовления салат мимоза. Салат мимоза рецепт.
Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня тут