Овочевий торт
- Броколі 200 г
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідори 2 шт.
- Гриби свіжі (печериці) 150 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Вершки (15%) 150 мл
- Сіль
- Перець чорний
- Трави (для італійських страв)
- Сир 150 г
- Сметана 3 ст.л.
- Приправа для птиці 2 ст.л.
- Перець солодкий (великий) 1 шт.
- Олія рослинна
Курячі стегенця замаринувати в соусі з трав для курки зі сметаною, посолити.
Для овочевого тортика солодкий перець нарізати соломкою, цибулю - кільцями, баклажан кружечками, помідор половинками кружечків. Овочі (крім помідора) злегка обсмажити окремо в сковороді із зовсім невеликою кількістю олії. Капусту броколі відварити в киплячій підсоленій воді 3-5 хвилин, потім нарізати пластинками. Гриби нарізати пластинками і підсмажити.
У вогнетривку форму з високими бортиками викласти шарами овочі у будь-якому порядку. Можна: баклажан, цибулю, броколі, помідори, гриби, цибулю і помідори.
Приготувати омлет з яєць, вершків. Посолити, поперчити, додати сушені трави для італійських страв. Залити тортик.
Мариноване м'ясо поставити в духовку хвилин на 40 при 200°С. Через 20 хвилин поставити запікатися в духовку овочевий торт.
Нарізаємо тортик на порційні шматочки. Подавати з м'ясом і весняним салатом.
Рецепты блюд: рецепт салат охотничий. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт торта киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Осетинские пироги на заказ: салати рецепти з грибами. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт торт медовик мишка. Рецепт торта медовик.
ЗдесьМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только