Овочеві мішечки
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець солодкий (червоний, зелений) 1 шт.
- Сир твердий
- Помідори черрі 2 шт.
- Зелень (м´ята, рукола, кріп і петрушка)
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Спочатку нарізаємо баклажани на смужки, посипаємо сіллю і залишаємо на годину. Також нарізаємо цукіні. Промили баклажани, висушили. Тепер можна їх обсмажити на сковороді на невеликій кількості олії або в тостері (в цьому випадку вони не жирні, готуються за хвилинку і гарно запікаються).
Нарізаємо дрібно нашу зелень.
Помідори кладемо в блендер і робимо пюре. Можна дрібно порізати. Також дрібно нарізаємо перець. Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію, закидаємо наш перчик, злегка обсмажуємо, додаємо помідори, тушкуємо хвилин 5 і вимикаємо. Додаємо часточку подрібненого часнику і зелень, солимо, перчимо, перемішуємо. Начинка готова.
Складаємо хрест-навхрест баклажан і цукіні, всередину кладемо начинку, складаємо мішечок і закріплюємо зубочисткою. На зубочистку одягаємо шматочок сиру і помідор черрі (кожен розрізаємо на 4 кружечка, щоб вийшло 8, для кожного мішечка, так само з сиром). Коли всі мішечки готові, кладемо їх в жаростійкий посуд і відправляємо в розігріту духовку на 5-7 хвилин.
Кулинарные сайты с рецептами и фото выпечкаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Черничное варенье пятиминутка рецептСведения об укупорке и таре для варенья
Ювелирный 1919 - крем для торта для украшения. Рецепты Для Мультиварки.
Чанахи рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома