Овочеві башточки
- Гарбуз 200 г
- Картопля 2 шт.
- Кабачок (цукіні) 0.5 шт.
- Розмарин (свіжі гілочки) 3 шт.
- Олія оливкова
- Сіль
Цукіні нарізати кільцями шириною 0,5-0,7 см. Картоплю і гарбуз нарізати пластинами, шириною, як кільця цукіні. Потім чаркою, келихом або просто ножем вирізати з пластин гарбуза і картоплі кільця, як цукіні.
Кожне кільце змастити оливковою олією і скласти один на одного, чергуючи. Можна шари посолити. На одну башточку потрібно 3 кільця гарбуза і по одному цукіні і картоплі.
Дерев'яної шпажкою зробити отвір у центрі башточки. Стебла розмарину поламати на 2-3 частини і встромити в отвір, скріплюючи між собою овочеві шари. (При "вирізанні" шарів нижній шар зробити трохи товще за інших, тому що він буде готовий швидше.)
Башточки поставити у термостійку форму, додати трохи оливкової олії, накрити її кришкою або фольгою і відправити в розігріту духовку хвилин на 20-25. Готові овочі викласти на порційні тарілки. Подавати можна з соусом і посипати гарячі овочі натертою на тертці солоною бринзою.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы с грушей. Кондитерские формы.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд: салати до нового року. Как приготовить летний салат.
Рождество рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт из языка салат. Рецепт салата с зеленью на английском языке.
Новогодние праздничные блюда 2015Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты индийской кухни из овощейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки