Осінній шашличок із гарбузом
- Яловичина 800 г
- Гарбуз 400 г
- Яблуко 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Карі 1 ст.л.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Сік лайма 2 ст.л.
- Мед 1 ч.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Бульйон курячий 50 мл
- Кмин 1 ч.л.
- Перець червоний мелений 0.5 ч.л.
- Сіль
Цибулю очистити, подрібнити із 3 зубчиками часнику.
Змішати у мисці цибулю, часник, сік лайма, 2 ст. л. соєвого соусу, цукор і мелений кмин.
Яловичину помити, очистити від волокон, злегка відбити, нарізати великими кубиками. Помістити в маринад і прибрати в холодильник на 3 години. Періодично помішувати.
Яблука і гарбуз помити. Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати середніми шматочками.
Яблука очистити від насіння і нарізати часточками.
Покласти у миску і змішати з карі і 3 ст. л. олії. Прибрати в холодильник.
Дерев'яні шпажки замочити в холодній воді.
М'ясо посолити.
Нанизати по черзі шматочки м'яса, гарбуза та яблука.
Гарбуз не дуже добре нанизується, можна шпажки поламати. Тому спочатку проткнути звичайною спицею.
Обсмажувати шашлички на грилі до готовності, періодично поливати маринадом.
Для соусу: змішати бульйон, мед, 3 зуб. часнику, 2 ст. л. олії, 1 ст. л. соєвого соусу, червоний мелений перець.
Нагрівати, помішуючи 4-5 хв.
Рецепты мясные салаты www.recepti.biz.ua
Рецепт приготовления салата мимозаРецепты и советы
Tramontina посуда: посуда для квашения капусты. Посуда, восторг, грация, авация.
Польская кухня суп журекПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Рушники оптом - рецепт пасхи. Главные пасхальные рецепты.