Осінній шашличок із гарбузом

ЗАКУСКИ
694 Осінній шашличок із гарбузом
Фото - Осінній шашличок із гарбузом
інгредієнти:
  • Яловичина 800 г
  • Гарбуз 400 г
  • Яблуко 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Карі 1 ст.л.
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Сік лайма 2 ст.л.
  • Мед 1 ч.л.
  • Цукор-пісок 1 ч.л.
  • Бульйон курячий 50 мл
  • Кмин 1 ч.л.
  • Перець червоний мелений 0.5 ч.л.
  • Сіль

Осінній шашличок з гарбузом інгредієнти Цибулю очистити, подрібнити із 3 зубчиками часнику.

Осінній шашличок з гарбузом Змішати у мисці цибулю, часник, сік лайма, 2 ст. л. соєвого соусу, цукор і мелений кмин.

фото Осінній шашличок з гарбузом Яловичину помити, очистити від волокон, злегка відбити, нарізати великими кубиками. Помістити в маринад і прибрати в холодильник на 3 години. Періодично помішувати.

Осінній шашличок з гарбузом Яловичина Яблука і гарбуз помити. Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати середніми шматочками.

Яблука очистити від насіння і нарізати часточками.

Осінній шашличок з гарбузом Гарбуз Покласти у миску і змішати з карі і 3 ст. л. олії. Прибрати в холодильник.

Осінній шашличок з гарбузом Яблуко Дерев'яні шпажки замочити в холодній воді.

М'ясо посолити.

Нанизати по черзі шматочки м'яса, гарбуза та яблука.

Гарбуз не дуже добре нанизується, можна шпажки поламати. Тому спочатку проткнути звичайною спицею.

Осінній шашличок з гарбузом Лукрепчатий Обсмажувати шашлички на грилі до готовності, періодично поливати маринадом.

Для соусу: змішати бульйон, мед, 3 зуб. часнику, 2 ст. л. олії, 1 ст. л. соєвого соусу, червоний мелений перець.

Нагрівати, помішуючи 4-5 хв. 

 

Рецепты мясные салаты www.recepti.biz.ua

Рецепт приготовления салата мимозаРецепты и советы

Tramontina посуда: посуда для квашения капусты. Посуда, восторг, грация, авация.

Польская кухня суп журекПольская светотехническая продукция. Польское турагентство

Рушники оптом - рецепт пасхи. Главные пасхальные рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter