Окунь "із димком"

ЗАКУСКИ
691 Окунь "із димком"
Фото - Окунь
інгредієнти:
  • Окунь 4 шт.
  • Сіль 1 ст.л.
  • Перець 1 ст.л.
  • Приправа для риби 1 ст.л.
  • Олія рослинна

Окунь Рибу очистити (луску не знімати) і помити. Сіль, перець, приправу змішати і натерти рибу. Дати постояти 15-20 хвилин. Просолену і проперчену рибу покласти на решітку і просмажити хвилин 5, луска трохи підгорить (легше потім буде зніматися). Потім з обох сторін полити олією, щоб вийшов золотистий колір.

Окунь

Кулинарные рецепты первые блюдаПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты. Около 2000 рецептов

Мультиварки для выпечки: выпечка на новый год с фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Официальный сайт мокко кулинарный магазин. Сайты кулинарной тематики.

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов с фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Готовим со вкусом: простые рецепты десертов без выпечки с фото. Приготовить простой десерт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter