Окорок запечений

ЗАКУСКИ
702 Окорок запечений
Фото - Окорок запечений
інгредієнти:
  • Окіст (свинний) 700 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Масло вершкове 100 г
  • Зелень

Окорок запечений інгредієнти Шматочок свинини помити, покласти на деко, посолити, поперчити, залишити на годинку полежати.

Окорок запечений Розігріти духовку до 240 градусів, додати вершкове масло на м'ясо і запікати 10-15 хвилин. Зменшити температуру до 150-160 градусів і продовжити запікання. Періодично поливати жиром.

фото Окорок запечений Окорок запечений Окорок

При подачі нарізати упоперек волокон, додати зелень.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат святковий рецепт. Готовим со вкусом.

ананас Курица грецкий орех салат

Рецепты салатов с языком с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты юлии высоцкой выпечка. Готовим на пару. Вкусные рецепты от Юлии Высоцкой.

Украинская кухня в праздник ивана купалы

Купить кондитерку: медовик торт. Нужен свадебный торт.

Кулинарные рецепты от Tramontina - чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter