"Огірочки" по-тираспольськи
- Яловичина 500 г
- Сало 40 г
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Гірчиця 1 ч.л.
- Перець
М'ясо розрізати на 8 однакових пластинок і відбити.
Часник разом із салом натерти на тертці, додати сіль, перець і перемішати. Цією масою змастити кожну пластинку м'яса і загорнути у вигляді огірочка.
Обсмажити на олії з усіх боків до готовності. У маринад бажано додати 1 ч. л. гірчиці.
Запекти "огірочки" можна і в духовці. Щоб при смаженні вони не розгорнулися, треба сколоти їх дерев'яними шпажки.
Вы кондитер из Петербурга: как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.
Настоящий суп харчо с фото - салати з фото рецепти. Готовим со вкусом.
Блюда с рецептами: первые блюда рецепт с фото.
Салат из копчёной КурицыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом: салаты с морепродуктов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Мимоза салат рецептНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Официальный сайт кулинарного поединкаКулинарно-домашний сайт