"Огірочки" по-тираспольськи

ЗАКУСКИ
606 "Огірочки" по-тираспольськи
Фото -
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Сало 40 г
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Перець

М'ясо розрізати на 8 однакових пластинок і відбити.

Часник разом із салом натерти на тертці, додати сіль, перець і перемішати. Цією масою змастити кожну пластинку м'яса і загорнути у вигляді огірочка.

Обсмажити на олії з усіх боків до готовності. У маринад бажано додати 1 ч. л. гірчиці.

Запекти "огірочки" можна і в духовці. Щоб при смаженні вони не розгорнулися, треба сколоти їх дерев'яними шпажки. 

 

Вы кондитер из Петербурга: как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.

Настоящий суп харчо с фото - салати з фото рецепти. Готовим со вкусом.

Блюда с рецептами: первые блюда рецепт с фото.

Салат из копчёной КурицыМясных, фруктовых и экзотических салатов

Готовим со вкусом: салаты с морепродуктов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления блюд в микроволновке.

Мимоза салат рецептНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления

Официальный сайт кулинарного поединкаКулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter