Нут, закуска до пива
- Нут 1 скл.
- Сіль
- Олія рослинна
- Пиво світле 1 шт.
Нут замочити на ніч для набухання.
Поділити на 3 частини.
Одну частину відварити у воді - 40-50 хвилин (заливши окропом).
Другу частину відварити в пиві, стільки ж за часом.
Третю частину відварити у фритюрі, поки нут не спливе.
Нут, який відварювали у фритюрі, відкинути на сито і посолити дрібною сіллю ще гарячим.
Він виходить хрустко-солоним.
Нут, який варився в пиві виходить з ароматом пива і приємно м'яко-солоним.
Нут, який варився у воді, треба відкинути на сито, дати стекти воді і 10 хвилин відварити у фритюрі.
Виходить ніби в солоній глазурі.
У всіх трьох випадках, нут солити гарячим.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торта без выпечкиТорты и пирожные на заказ
Кулинарные рецепты от Tramontina - консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Черничная Liqberry - черничное варенье.
Купить кондитерку - крем с манкой для торта.
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы