Ніжний шашлик
797
інгредієнти:
- Свинина 2 кг
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Лавровий лист
- Перець горошком
- Перець духмяний
- Сіль
- Лимонна кислота
Свинину (шию і реберця) нарізати крупними шматочками. Нарізати кружечками цибулю.
Цибулю пом'яти, щоб виділився сік. Додати цибулю до м'яса, також додати лавровий лист, перець - горошок, перець запашний і сіль. Приправи додати. Все добре перемішати і залишити маринуватися на добу.
Коли м'ясо замаринується, нанизати його на шампура.
Розпалити вогонь у мангалі.
Розбавити воду із лимонною кислотою, перелити у пластикову пляшку і в пробці проробити дірочки.
Викласти шампура на мангал.
Смажити на вугіллі, не забуваючи поливати кислою водичкою.
Рецепт торта из тыквыРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт торта медовикРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Показати коментарі