Ніжка козулі запечена
- М´ясо (на кістці, козуля) 2.5 кг
- Часник 6 зуб.
- Морква 2 шт.
- Сало (свиняче) 200 г
- Спеції (сушені трави - базилік і орегано, червоний і чорний перець, сіль)
- Сметана 2 ст.л.
- Майoнез 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Варення (сироп, або мед) 1 ч.л.
М’ясо обмити і обтерти серветкою.
Очистити часник, розрізати на чотири частини (уздовж).
Моркву і сало нарізати уздовж на смужки. Сало краще брати мерзле або вже нарізане покласти на кілька хвилин у морозилку, щоб легше було шпигувати м’ясо.
Вузьким ножем проткнути м'ясо по зрізу і нашпигувати його морквою.
Зверху зробити маленькі надрізи і вставити у них часник.
Нашпигувати салом.
Змішати сіль, базилік, орегано, чорний і червоний перець. Натерти м'ясо сумішшю.
Змастити ніжку сумішшю сметани, майонезу, варення і соєвого соусу.
Викласти у каструльку на половину нарізаної кільцями цибулі.
Другою половиною цибулі посипати зверху.
Відправити маринуватися у холодильник на ніч. Якщо це телятина, то час можна скоротити удвічі.
Вранці розігріти духовку до 200 градусів і відправити м’ясо, попередньо загорнувши у фольгу разом із цибулею так, щоб не витік сік. Соку буде дуже багато.
Запікати при 200 градусах 40 хвилин, потім зменшити до 150 градусів і допікати 1,5 години.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з копченою куркою. Поилки для домашней птицы.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салат охотничий. Рецепты для пекарни.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом: рецепти холодних закусок з фото. Бисквит В Мультиварке Рецепты.
Мультиварка Philips - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из ананасов рецепт. Рецепты салатов из ананасов.
Украинская кухня фотографииИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Вкуснейший салат Мимоза - мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.