Ніжка козулі запечена

ЗАКУСКИ
1501 Ніжка козулі запечена
Фото - Ніжка козулі запечена
інгредієнти:
  • М´ясо (на кістці, козуля) 2.5 кг
  • Часник 6 зуб.
  • Морква 2 шт.
  • Сало (свиняче) 200 г
  • Спеції (сушені трави - базилік і орегано, червоний і чорний перець, сіль)
  • Сметана 2 ст.л.
  • Майoнез 2 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Варення (сироп, або мед) 1 ч.л.

Козуля ніжка запечена інгредієнти М’ясо обмити і обтерти серветкою.

Козуля ніжка запечена Очистити часник, розрізати на чотири частини (уздовж).

Моркву і сало нарізати уздовж на смужки. Сало краще брати мерзле або вже нарізане покласти на кілька хвилин у морозилку, щоб легше було шпигувати м’ясо.

фото Козуля ніжка запечена Вузьким ножем проткнути м'ясо по зрізу і нашпигувати його морквою.

Козуля ніжка запечена М'ясо Зверху зробити маленькі надрізи і вставити у них часник.

Козуля ніжка запечена Часник Нашпигувати салом.

Козуля ніжка запечена Морква Змішати сіль, базилік, орегано, чорний і червоний перець. Натерти м'ясо сумішшю.

Козуля ніжка запечена Сало Змастити ніжку сумішшю сметани, майонезу, варення і соєвого соусу.

Козуля ніжка запечена Спеції Викласти у каструльку на половину нарізаної кільцями цибулі.

Другою половиною цибулі посипати зверху.

Відправити маринуватися у холодильник на ніч. Якщо це телятина, то час можна скоротити удвічі.

Козуля ніжка запечена Сметана Вранці розігріти духовку до 200 градусів і відправити м’ясо, попередньо загорнувши у фольгу разом із цибулею так, щоб не витік сік. Соку буде дуже багато.

Запікати при 200 градусах 40 хвилин, потім зменшити до 150 градусів і допікати 1,5 години.

 

Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з копченою куркою. Поилки для домашней птицы.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салат охотничий. Рецепты для пекарни.

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом: рецепти холодних закусок з фото. Бисквит В Мультиварке Рецепты.

Мультиварка Philips - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салат из ананасов рецепт. Рецепты салатов из ананасов.

Украинская кухня фотографииИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Вкуснейший салат Мимоза - мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter