М’ясо у горіховій шубці
- М´ясо (свинячий карбонат)
- Селера
- Перець горошком 10 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Горіхова суміш 200 г
- Зелень
- Часник 5 зуб.
- Вершки 50 мл
М'ясо вимити і обсушити. Через кожні 2 см зробити на м'ясі глибокі поперечні надрізи. Горошини перцю розчавити. Селеру дрібно порізати, нарізати цибулю півкільцями. Помістити м'ясо у форму, присипати селерою, цибулею, перцем, влити 100 мл олії. Залишити на 1 годину.
Зелень дрібно нарізати, часник подрібнити, горіхи подрібнити. Посолити і додати 50 мл вершків. Обмазати цією сумішшю м'ясо з усіх боків.
Розігріти духовку. М’ясо загорнути у фольгу і запікати близько 2 годин. За 20 хв до готовності розкрити фольгу, щоб м'ясо підрум'янилося.
recepti.biz.uaПшеничная и ржаная
Мясной магазин -отзывы владельцев: самые вкусные мясные салаты.
Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла