М’ясо у горіховій шубці

ЗАКУСКИ
802 М’ясо у горіховій шубці
Фото - М’ясо у горіховій шубці
інгредієнти:
  • М´ясо (свинячий карбонат)
  • Селера
  • Перець горошком 10 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Горіхова суміш 200 г
  • Зелень
  • Часник 5 зуб.
  • Вершки 50 мл

Мяско у горіховій шубці інгредієнти М'ясо вимити і обсушити. Через кожні 2 см зробити на м'ясі глибокі поперечні надрізи. Горошини перцю розчавити. Селеру дрібно порізати, нарізати цибулю півкільцями. Помістити м'ясо у форму, присипати селерою, цибулею, перцем, влити 100 мл олії. Залишити на 1 годину.

Зелень дрібно нарізати, часник подрібнити, горіхи подрібнити. Посолити і додати 50 мл вершків. Обмазати цією сумішшю м'ясо з усіх боків.

Мяско у горіховій шубці Розігріти духовку. М’ясо загорнути у фольгу і запікати близько 2 годин. За 20 хв до готовності розкрити фольгу, щоб м'ясо підрум'янилося.

recepti.biz.uaПшеничная и ржаная

Мясной магазин -отзывы владельцев: самые вкусные мясные салаты.

Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter