М'ясо шпиговане по-львівськи

ЗАКУСКИ
1352 М'ясо шпиговане по-львівськи
Фото - М'ясо шпиговане по-львівськи
інгредієнти:
  • Свинина
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Часник
  • Морква 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.

М'ясо шпиговане по - львівськи інгредієнти Шматок м'яса посолити, поперчити і нашпигувати часником.

М'ясо шпиговане по - львівськи Потім згорнути у рулет і перев'язати ниткою.

фото М'ясо шпиговане по - львівськи Почистити 2-3 цибулини і 3-4 морквини, порізати на чотири частини і покласти на дно казана.

М'ясо шпиговане по - львівськи Свинина Зверху покласти м'ясо і налити води, щоб покрило половину м'яса. Тушкувати до готовності на маленькому вогні, доки не википить вода. Періодично перевертаючи його. Перевірити готовність м'яса, проткнувши його ножем. Якщо воно сире, додати воду і тушкувати до готовності.

М'ясо шпиговане по - львівськи Сіль

Салаты из рыбы и морепродуктов рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт индийской кухни. Рецепты индийской кухни.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты из яблок. Орехи и сухофрукты ?KO BAUM.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter