М'ясо шпиговане по-львівськи
1352
інгредієнти:
- Свинина
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
Шматок м'яса посолити, поперчити і нашпигувати часником.
Потім згорнути у рулет і перев'язати ниткою.
Почистити 2-3 цибулини і 3-4 морквини, порізати на чотири частини і покласти на дно казана.
Зверху покласти м'ясо і налити води, щоб покрило половину м'яса. Тушкувати до готовності на маленькому вогні, доки не википить вода. Періодично перевертаючи його. Перевірити готовність м'яса, проткнувши його ножем. Якщо воно сире, додати воду і тушкувати до готовності.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт индийской кухни. Рецепты индийской кухни.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты из яблок. Орехи и сухофрукты ?KO BAUM.
Показати коментарі