М'ясо + овочі + лаваш
- Лаваш (тонкий) 3 шт.
- М´ясо (яловичина) 300 г
- Морква 2 шт.
- Картопля 8 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Приправа (для м´яса)
- Зира
- Сіль
- Перець чорний
Нарізати м'ясо кубиками, обсмажити на олії і тушкувати.
Додати нарізану цибулю та моркву. Протушкувати. Посолити, поперчити, додати всі приправи.
Потім додати у м'ясо очищений і дрібно нарізаний баклажан. Знову трохи протушкувати все на вогні.
Картоплю, нарізану кубиками, смажити окремо, посолити і поперчити, додати до м'яса.
Лаваш розрізати навпіл, на середину покласти начинку.
Загорнути, зав'язати. Один лаваш потрібно буде нарізати на смуги, для зав'язування.
Потім поставити мішечки з начинкою в розігріту до 160 градусів духовку на 20-30 хвилин. Під кожен мішечок на деко покласти по маленькому шматочку лаваша.
http://recepti.biz.ua оригинальные начинки для пиццы
Рецепт салата белочкаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Праздничные блюд сайты кулинарные recepti.biz.ua
Рецепты вкусных блюд: немецкая кухня рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.