М'ясо із вишнею
- Свинина 800 г
- Вишня 0.5 скл.
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сік вишневий 1 скл.
- Вода (мінеральна) 1 скл.
- Вино сухе 0.5 скл.
М'ясо залити мінеральною водою і дати постояти кілька годин. Можна і ніч.
Вишні, консервовані або заморожені, звільнити від кісточок і нарізати маленькими шматочками.
Розтерти часник із меленим чорним перцем і сіллю, щоб вийшла густа паста. Додати шматочки вишень.
М'ясо нашпигувати вишневим фаршем, зробивши вузькі розрізи уздовж волокон м'яса.
Зовні м'ясо натерти вишневим соком, давленим часником, спеціями і покласти під гніт на 2-3 години, залишивши миску із м'ясом у кухні на столі.
Викласти у форму, полити вином.
Запікати м'ясо при 200 градусах близько години.
Кухонные Принадлежности - пирог в разъемной форме. Как приготовить вкусный шашлык.
Соус из хрена. Соус из хрена рецепт сливки.
Рецепты Холодных закусок и канапе. Рецепты Холодные закуски салаты.
Едим дома на нтв с юлией высоцкой рецепты. Нтв-Мир рецепты передачи с юлией высоцкой едим дома.
Кулинарных сайтов. Кулинарный сайт повареша.