М'ясо із парфумом

ЗАКУСКИ
651 М'ясо із парфумом
Фото - М'ясо із парфумом
інгредієнти:
  • М´ясо (свиняча шийка) 1.5 кг
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Оцет (бальзамічний білий) 2 ст.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Олія кунжутна 0.25 ч.л.
  • Олія ароматична ("розмарин" і "чорний перець")
  • Приправа (трави сухі)
  • Горілка 1.5 скл.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль, перець, цукор, чилі

М'ясо Продукти для маринаду змішати: соєвий соус, оцет, олії, приправа.

М'ясо Ароматичні олії додавати краплями (по 2-3).

М'ясо вимити, обсушити і замаринувати.

фото М'ясо М'ясо

М'ясо з усіх сторін маринадом натерти і залишити на ніч у холодильнику.

 

М'ясо М'ясо вийняти з маринаду і паперовими серветками обсушити.

М'ясо Часник очистити і придавити широкою стороною ножа.

М'ясо У казанку або глибокій сковорідці розігріти олію і на великому вогні швидко обсмажити з усіх сторін м'ясо.

М'ясо Як тільки зарум'яниться, додати горілку.

М'ясо Додати часник, якщо треба - приправити і накрити кришкою.

М'ясо Тушкувати до готовності.

 

М'ясо

М'ясо

М'ясо

 

Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти гарячих страв.

Рецепты Приготовления - рецепт салата с фетой.

Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошаговые с фото.

Готовим со вкусом - рецепты мясных закусок с фото.

Рецепт торт медовик форум. Рецепт торты медовик.

ТутКулинарные рецепты

Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления

Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление блюд из яиц. Шинковки для Овощей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter