М'ясо із парфумом
- М´ясо (свиняча шийка) 1.5 кг
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Оцет (бальзамічний білий) 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Олія кунжутна 0.25 ч.л.
- Олія ароматична ("розмарин" і "чорний перець")
- Приправа (трави сухі)
- Горілка 1.5 скл.
- Часник 3 зуб.
- Сіль, перець, цукор, чилі
Продукти для маринаду змішати: соєвий соус, оцет, олії, приправа.
Ароматичні олії додавати краплями (по 2-3).
М'ясо вимити, обсушити і замаринувати.
М'ясо з усіх сторін маринадом натерти і залишити на ніч у холодильнику.
М'ясо вийняти з маринаду і паперовими серветками обсушити.
Часник очистити і придавити широкою стороною ножа.
У казанку або глибокій сковорідці розігріти олію і на великому вогні швидко обсмажити з усіх сторін м'ясо.
Як тільки зарум'яниться, додати горілку.
Додати часник, якщо треба - приправити і накрити кришкою.
Тушкувати до готовності.
Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти гарячих страв.
Рецепты Приготовления - рецепт салата с фетой.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошаговые с фото.
Готовим со вкусом - рецепты мясных закусок с фото.
Рецепт торт медовик форум. Рецепт торты медовик.
ТутКулинарные рецепты
Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление блюд из яиц. Шинковки для Овощей.