М'ясний рулет з яблуками
- Фарш м´ясний 500 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Хліб (білий) 30 г
- Яблуко 4 шт.
- Сир твердий 50 г
- Майонез 50 г
- Спеції (сіль, перець)
Приготувати м'ясний фарш. У фарш додати 1 яйце, 1 скибочку вимоченого білого хліба. Посолити, поперчити.
Яблука почистити, нарізати невеликими шматочками.
До яблук додати тертий на крупній тертці сир, майонез. Посолити, поперчити.
Харчову фольгу змастити олією і на неї викласти м'ясний фарш.
Зверху на фарш покласти яблучну начинку.
Згорнути у рулет.
Рулет загорнути у фольгу і поставити в духовку хвилин на 30 при 200 градусах.
Потім дістати рулет із духовки, розрізати ножицями зверху фольгу і посипати тертим сиром, увімкнути гриль і відправити ще хвилин на 10, до утворення рум'яної скоринки.
Коли скоринка підрум'яниться, дістати з духовки, акуратно зняти фольгу, порізати на порційні шматочки.
recepti.biz.ua приготовление канапе на шпажках
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Выбирайте меню на Пасху - рецепт пасхи. Главные пасхальные рецепты.