М'ясний рулет із яйцем
- Грудка копчена 100 г
- М´ясо (фарш, яловичина/свинина) 1 кг
- Цибуля 1 шт.
- Яйце 5 шт.
- Хліб
- Петрушка 1 пуч.
- Прянощі (мускатний горіх і перець)
Нарізати грудку кубиками і обсмажити хвилин 5, додати нарізану кубиками цибулю, довести до прозорості і додати подрібнену зелень петрушки. Відставити сковорідку, щоб її вміст охолов. Зварити 4 яйця.
Вимішати ретельно фарш із вимоченим у молоці хлібом, прянощами, яйцем. Посолити. Додати у фарш холодну піджарку і знову перемішати.
Форму для запікання застелити фольгою і викласти у неї частину фаршу. Остиглі очищені варені яйця занурити у фарш.
Зверху - фарш, що залишився. Утрамбувати злегка, щоб усі куточки заповнилися.
У нагріту духовку поставити рулет хвилин на 35. Зверху форму можна закрити фольгою, а у кінці відкрити, щоб підрум'янився.
Салат из жареных грибовКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты Приготовления - польская выпечка рецепты. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт мясо с черносливом в духовке. Духовые шкафы Bosch.