М'ясні рулетики "Калейдоскоп"
- Свинина 800 г
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кукурудза (консервована) 2 ст.л.
- Вино червоне сухе 100 мл
- Сир твердий 200 г
М'ясо нарізати, як на відбивні.
Укласти у поліетиленовий пакет і відбити.
М'ясо посолити, поперчити і намазати з одного боку гірчицею. Можна додати будь-які приправи, типу "аджика", "хмелі-сунелі". Залишити маринуватися.
На сковороді обсмажити нарізані печериці.
Нарізати кубиками моркву.
Так само нарізати цибулю.
Обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору.
На бік м'яса, змащене гірчицею, покласти по чайній ложці грибів, моркви з цибулею та консервованої кукурудзи.
Щільно загорнути рулетиком.
Обв'язати ниткою. Обсмажити на сковороді.
Натерти сир.
Укласти рулетики у вогнетривку форму. Залити на половину вином.
Зверху посипати сиром і поставити у духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
Домашний Йогурт VIVO - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Закваски для йогурта Yogurton.
Яблочный штрудель с творогом recepti.biz.ua