М'ясні рулетики
- Яловичина (нежирна) 500
- Масло вершкове 100 г
- Яйце 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Соєвий соус 70 г
- Спеції 15 г
М'ясо нарізати шматками як на відбивну, 1 см у товщину. Відбити, посолити, поперчити, додати приправи і залити соєвим соусом так, щоб м'ясо змогло замаринуватися. Поставити на годину у холодильник.
Відварити яйця. Моркву натерти на крупній тертці, яйця нарізати товстою соломкою. Порубати петрушку і все викласти на замаринований шматок м'яса.
Загорнути м'ясо рулетиками і скріпити на кінчиках 2-3 зубочистками. Викласти на попередньо змащене маслом деко. Тонким шаром викласти поверх рулетів нарізане вершкове масло.
Довести до готовності (запікати хвилин 20 при температурі 180°С).
Із готових рулетиків вийняти зубочистки і нарізати шматочками.
Спецакция от легендарной доставки: украинская кухня доставка.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua Салат из Курицы и манго
recepti.biz Пирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты