М'ясні рулети із різнобарвним омлетом
- Свинина (пісна) 1 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий червоний 0.5 шт.
- Яйце 3 шт.
- Молоко 100 мл
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
- Сода
Якщо є готові свинячі рулетики, то їх потрібно просто розгорнути, промити, обсушити кухонними рушниками, відбити і посолити.
Якщо пісна свинина цілим шматком, то її потрібно розрізати по спіралі у плоский шматок, а потім відбити і посолити.
Цибулю і паприку нарізати кубиками, моркву - натерти на тертці.
Підсмажити овочі 2-3 хвилини у розігрітій олії. Посолити і поперчити.
Збити яйця, додати молоко і трохи соди (на кінчику ножа) + сіль і перець.
Залити омлетною масою овочі на сковорідці. Смажити на невеликому вогні 5 хвилин з одного боку.
Потім за допомогою сковорідки більшого розміру швидко перевернути омлет на інший бік і досмажити.
Викласти готовий овочевий омлет на відбите м'ясо.
Загорнути.
Викласти рулети у чисту форму для запікання і відправити у духовку, розігріту до 180°C на 40-50 хвилин.
Рецепты Приготовления: рецепты без выпечки. Рецепты для пекарни.
Готовим со вкусом - рецепт салата з язиком. Рецепты для пекарни.
Что подарить коллеге на Рождество - рецепты рождество.
ЗдесьПраздничная компания
ТутКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Рецепты пошаговые с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Магия денег по женски: психолог лариса ренар. Психолог - частная практика.
Кулинарные рецепты сайты. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня.