М'ясні "равлики"

ЗАКУСКИ
994 М'ясні "равлики"
Фото - М'ясні
інгредієнти:
  • Свинина (балик) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 ст.л.
  • Гірчиця 3 ст.л.

М'ясні М'ясо помити, обсушити, нарізати на відбивні і потім кожну навпіл на довгі стрічки, скласти в емальовану миску.

М'ясні Цибулю і перець болгарський подрібнити у блендері.

фото М'ясні Додати до м'яса.

М'ясні Петрушку помити, подрібнити і також додати.

М'ясні Додати олію.

М'ясні М'ясні

Додати гірчицю, сіль, перець, сік лимона.

М'ясні Все дуже добре перемішати руками, злегка придавити, щоб все м'ясо було покрито маринадом і поставити у холодильник на 20 хвилин, щоб м’ясо промаринувалося.

М'ясні М'ясо дістати із маринаду, злегка очистити, скрутити равликами і надягнути на шпажку (4 штучки на одну шпажку).

М'ясні Розігріти сковороду-гриль з олією і обсмажити із 4-х сторін до золотистої скоринки.

М'ясні

М'ясні Подавати, прикрасивши зеленню петрушки.

 

Готовим со вкусом: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.

Пирог из тыквы и фундука. Пирог из тыквы рецепты.

Готовим со вкусом: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Диета: рецепты для похудения.

Салат из морепродуктов рецепт http://recepti.biz.ua

Рецепты для мультиварки, вкусно: салат с свежими шампиньонами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter