М'ясні "равлики"
- Свинина (балик) 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
М'ясо помити, обсушити, нарізати на відбивні і потім кожну навпіл на довгі стрічки, скласти в емальовану миску.
Цибулю і перець болгарський подрібнити у блендері.
Додати до м'яса.
Петрушку помити, подрібнити і також додати.
Додати олію.
Додати гірчицю, сіль, перець, сік лимона.
Все дуже добре перемішати руками, злегка придавити, щоб все м'ясо було покрито маринадом і поставити у холодильник на 20 хвилин, щоб м’ясо промаринувалося.
М'ясо дістати із маринаду, злегка очистити, скрутити равликами і надягнути на шпажку (4 штучки на одну шпажку).
Розігріти сковороду-гриль з олією і обсмажити із 4-х сторін до золотистої скоринки.
Подавати, прикрасивши зеленню петрушки.
Готовим со вкусом: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Пирог из тыквы и фундука. Пирог из тыквы рецепты.
Готовим со вкусом: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Диета: рецепты для похудения.
Салат из морепродуктов рецепт http://recepti.biz.ua
Рецепты для мультиварки, вкусно: салат с свежими шампиньонами.