М'ясні ковбаски "Шедевр"
648
інгредієнти:
- Яловичина (філе) 500 г
- Сало свиняче 300 г
- Часник
- Огірок солоний
На відбиті, посолені та поперчені шматки м'яса викласти огірок, сало і часник (нарізані кубиками), але так, щоб загорнути можна було, і загорнути у ковбаски, з усіх сторін закрити, потім обсмажити і в каструльку. Можна подавати просто обсмаженими, можна, трохи протушкувати.
Кондитерские формы - кексы с грушей. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Готовим со вкусом: салати рецепти з грибами.
Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ: легкие блюда. Как приготовить летний салат.
Показати коментарі