М'ясні ковбаски
1121
інгредієнти:
- Свинина 200 г
- Яловичина 200 г
- Сало 100 г
- Часник 60 г
- Цибуля
- Картопля 200 г
- Сіль, перець
Зі свинини, яловичини, сала, цибулі, часнику приготувати фарш. Натерти на велику тeртку картоплю, додати у фарш, перемішати, посолити, поперчити. Підготовлену свинячу кишку набити фаршем, роблячи ковбаски, перев'язуючи ниткою. Відварити 4 хв і запекти у духовці до рум'яної скоринки.
Капуста пелюстка рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Как приготовить летний салат: салат с морепродуктами рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Показати коментарі