Мойва "гарячого копчення"
913
інгредієнти:
- Мойва (свіжоморожена) 1 кг
- Олія рослинна 0.5 л
- Сіль 2 ст.л.
- Лавровий лист 10 шт.
- Перець духмяний (горошком)
Мойву розморозити. Обполоснути холодною водою. Викласти шаром на дно каструлі. Посолити, покласти пару лаврових листочків, перець горошком. Потім наступний шар і т. д., доки мойва не закінчиться.
Все залити соняшниковою олією (без запаху) так, щоб олія була врівень з рибою. Класти шари щільніше. Поставити на плиту. Довести до кипіння і тушкувати хвилин 15-20 на дуже маленькому вогні.
Можна після цього розкласти мойву на лист і підсушити в духовці 20 хв.
Торт лимонник из слоеного теста. Торт лимонник.
Показати коментарі