Мішечки з пореєм
- Цибуля порей 1 шт.
- Крем (фреш) 100 г
- Борошно 2 ст.л.
- Маргарин (вершковий)
- Сіль
- Сир
- Рисовий папір 1 упак.
Порей помити, нарізати півкільцями.
У каструлю покласти маргарин, коли розтопиться додати порей, і тушкувати приблизно 5 хвилин.
Потім додати борошно, перемішати добре, і додати крем фреш, посолити, поперчити, закрити кришкою, і тушкувати пару хвилин.
Каструлю відставити, щоб маса охолола.
На млинець покласти цибулю.
На цибулю сир.
Закрити у вигляді мішечка і зав'язати зеленою цибулею.
Покласти на лист і в духовку на 10-15 хвилин приблизно 180-200 градусів.
Рецепт приготовления салата мимозаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата с морепродуктами. Рецепты салата из морепродуктов.
Готовим дома. Рецепты с фото: рецепти гарячих страв.
Диета: рецепты для похудения - рецепты праздничных закусок с фото.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты из редьки. Купить редьку, цены.
Рецепты салат мимоза recepti.biz.ua
Домашняя кулинария на любой вкус - сайт кулинарный. Готовим со вкусом.