Мідії під червоним соусом із чілі
- Мідії (свіжі) 1.5 кг
- Цибуля 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Перець солодкий 1 шт.
- Перець чилі 0.5 шт.
- Вино червоне сухе 300 г
- Паста томатна 300 г
- Сіль
Мідії добре промити у холодній воді.
Підготувати продукти: цибулю, часник, перець чилі дрібно нарізати, солодкий перець нарізати півкільцями.
На оливковій олії обсмажити цибулю, часник (близько 5 хв).
Додати солодкий перець, перець чилі, обсмажити ще 5 хв.
Додати томатну пасту і червоне сухе вино і варити близько 15 хв, посолити, додати 150 г води і тушкувати ще 5-10 хв.
(Цей соус можна приготувати заздалегідь, а перед подачею розігріти).
У киплячий соус викласти мідії, накрити кришкою і тримати на вогні, похитуючи, доки мідії не розкриються.
Подавати відразу.
Мідії, які не розкрилися - їсти не можна.
http://recepti.biz.ua Куриный рулет с омлетом
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Закупка рецепты: холодные закуски рецепты.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с языка. Готовим со вкусом.
Очень вкусные кексы - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кондитерские формы.