Мешуі
- Баранина
- Масло топлене 500 г
- Олія оливкова 500 мл
- Кмин
- Перець білий духмяний
- Імбир
- Перець чилі
- Шафран
- Часник 10 зуб.
- Розмарин
- Лист лавровий
- Перець чорний (мелений)
- Приправа
Насадити підготовлену баранячу тушу на жердину довжиною 3 м, встромивши її ззаду і вивівши під шиєю.
Міцно прив'язати до жердини дротом передні і задні ноги і шию.
Розвести в ямі глибиною 40 см вогонь, вбити по краях її рогатини так, щоб вони височіли над вогнем на півметра і, коли утвориться вугілля, покласти на рогатини жердину з бараниною, яку необхідно час від часу перевертати.
Нагріти оливкову олія, розтопити в ній топлене масло, покласти спеції і перемішати.
У міру смаження змащувати цією сумішшю баранину з усіх сторін.
Через 2-3 години м'ясо повинно бути готове (готовність перевіряють, встромивши глибоко виделку в одну із задніх ніг: якщо виділяється світлий сік - м'ясо готове).
При подачі шматки м'яса посипати сумішшю приправ.
Окремо можна подати хліб або кускус.
Рецепты для пароварки, вкусно - салаты рецепты с фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
Печень рецепт свинаяУзнайте сейчас! Легкое блюдо на любой случай! Читайте рецепт на сайте