Мешуі

ЗАКУСКИ
783 Мешуі
Фото - Мешуі
інгредієнти:
  • Баранина
  • Масло топлене 500 г
  • Олія оливкова 500 мл
  • Кмин
  • Перець білий духмяний
  • Імбир
  • Перець чилі
  • Шафран
  • Часник 10 зуб.
  • Розмарин
  • Лист лавровий
  • Перець чорний (мелений)
  • Приправа

Насадити підготовлену баранячу тушу на жердину довжиною 3 м, встромивши її ззаду і вивівши під шиєю.

Міцно прив'язати до жердини дротом передні і задні ноги і шию.

Розвести в ямі глибиною 40 см вогонь, вбити по краях її рогатини так, щоб вони височіли над вогнем на півметра і, коли утвориться вугілля, покласти на рогатини жердину з бараниною, яку необхідно час від часу перевертати.

Нагріти оливкову олія, розтопити в ній топлене масло, покласти спеції і перемішати.

У міру смаження змащувати цією сумішшю баранину з усіх сторін.

Через 2-3 години м'ясо повинно бути готове (готовність перевіряють, встромивши глибоко виделку в одну із задніх ніг: якщо виділяється світлий сік - м'ясо готове).

При подачі шматки м'яса посипати сумішшю приправ.

Окремо можна подати хліб або кускус.

посуда для квашения капусты

Рецепты для пароварки, вкусно - салаты рецепты с фото. Вкусные и простые рецепты салатов.

Печень рецепт свинаяУзнайте сейчас! Легкое блюдо на любой случай! Читайте рецепт на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter