Маринований оселедець по-єврейськи
- Оселедець (малосолоний) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Лавровий лист 4 шт.
- Перець чорний (горошком) 7 шт.
- Перець духмяний (горошком) 6 шт.
- Гвоздика 4 шт.
- Кориця 2 ст.л.
- Оцет (винний) 0.75 скл.
- Цукор 2 ст.л.
- Олія рослинна 0.25 скл.
- Імбир (корінь) 1 шт.
- Морква 2 шт.
Замочити оселедець у холодній воді на 5 хвилин, потім воду злити. Залити водою і замочити на 2-3 години, потім злити. Знову залити водою і залишити на ніч.
Потримати замочений оселедець під холодною проточною водою і промити зсередини і зовні. Очистити оселедець від кісток.
Порізати кожне філе на невеликі шматочки, потім покласти у неглибоку тарілку.
Закип'ятити 1 л води, опустити у воду лавровий лист, чорний і запашний перець, гвоздику, корицю, 2 ст. ложки цукру, довести до кипіння не більше 2-3 хв, потім влити 3/4 склянки винного оцту, олію, тільки довести до кипіння і відразу зняти з вогню.
Ріпчасту цибулю нарізати кільцями, обшпарити окропом і 5-7 хв витримати в ньому. Моркву нарізати кільцями. Імбир почистити, нарізати тонко.
Окріп злити, а цибулю, моркву та імбир залити приготовленим маринадом і залишити до повного охолодження.
Приготовлений маринад до заливки ріпчастої цибулі можна процідити, відділяючи таким чином пряні добавки, маринад буде прозорим.
Рибу викласти на дно каструлі, банки або будь-якої зручної тари.
Залити маринадом.
Поставити в холодне місце на 12-24 год.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты Приготовления.
Рецепты здоровой выпечки - рождественская выпечка рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты закусок: арахисовое масло рецепт.
Заправка для салата цезарь recepti.biz.ua
праздничные салаты на новый год
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Готовим миндальный суп по рецепту Юлии Высоцкой.
Салат из картошки и яицСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Шинковки для Овощей - приготовление блюд из яиц. Рецепты приготовления блюд.