Маринована рибка
- Риба
- Сіль
- Цибуля ріпчаста
- Оцет
- Олія рослинна
Рибу почистити, нарізати на шматочки (чим дрібніше, тим швидше просолиться).
У літрі холодної води розчинити склянку солі і залити рибу. Зверху придавити, щоб вся риба була у розсолі.
Якщо шматочки маленькі, то через 3-4 години риба готова.
Розсіл злити і промити рибу від солі у воді.
Цибулю нарізати кільцями і додати до риби, туди ж влити олію і оцет, можна додати будь-які приправи.
Їсти можна відразу, а можна дати просочитися.
Суп чанахи рецептСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Выпечка из творога рецепты. Выпечка, рецепты с фото.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата белочка. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти торти з фото. Готовим со вкусом.
Торт медовый с черносливом рецептИзготовление тортов на заказ
Рецепты салатов с языка вареного. Рецепты салаты язык говяжий.
www.recepti.biz.uaГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Рецепт салата капрезе фото. Салаты рецепты с фото на день рождения.
Готовим со вкусом - рецепт пампушек с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.