Маринована корейка
746
інгредієнти:
- Свинина (корейка) 2 кг
- Часник 3 зуб.
- Перець духмяний 2 ч.л.
- Гвоздика 1 ч.л.
- Ялівець (ягоди) 2 ч.л.
- Лавровий лист 7 шт.
- Сіль 10 г
Довести до кипіння 2 л води, додати перець горошком, лавровий лист, гвоздику, ягоди ялівцю, половину головки часнику, злегка роздавивши неочищені зубчики рукояткою ножа, сіль. Готувати 10 хвилин, остудити. Укласти корейку у велику посудину, залити розсолом, щоб м'ясо було покрито на 5 см. Залишити у холодному місці на 48 годин.
Запікати у рукаві 2 години при 180 градусах.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борщ с буряком.
Рецепт салата с фетойРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz.uaВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Мимоза салат рецепт recepti.biz.ua
Показати коментарі