Маринована корейка

ЗАКУСКИ
746 Маринована корейка
Фото - Маринована корейка
інгредієнти:
  • Свинина (корейка) 2 кг
  • Часник 3 зуб.
  • Перець духмяний 2 ч.л.
  • Гвоздика 1 ч.л.
  • Ялівець (ягоди) 2 ч.л.
  • Лавровий лист 7 шт.
  • Сіль 10 г

Маринована корейка інгредієнти Довести до кипіння 2 л води, додати перець горошком, лавровий лист, гвоздику, ягоди ялівцю, половину головки часнику, злегка роздавивши неочищені зубчики рукояткою ножа, сіль. Готувати 10 хвилин, остудити. Укласти корейку у велику посудину, залити розсолом, щоб м'ясо було покрито на 5 см. Залишити у холодному місці на 48 годин.

Маринована корейка Запікати у рукаві 2 години при 180 градусах.

фото Маринована корейка

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борщ с буряком.

Рецепт салата с фетойРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

recepti.biz.uaВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

Мимоза салат рецепт recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter