Маринад для шашлика та картопля по-мексиканськи

ЗАКУСКИ
876 Маринад для шашлика та картопля по-мексиканськи
Фото - Маринад для шашлика та картопля по-мексиканськи
інгредієнти:
  • М´ясо 2 кг
  • Цибуля ріпчаста 9 шт.
  • Помідор (консервований) 1200 г
  • Вода газована 200 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Олія рослинна 8 ст.л.
  • Сода 1 ч.л.
  • Картопля 8 шт.
  • Перець

М'ясо нарізати на шматочки, скласти у велику каструлю. Нарізати цибулю півкільцями, добре посолити і пом'яти до соку, змішати із м'ясом. У чашу злити томати і розім'яти, додати олію, мінеральну воду.

Змішати із м'ясом яйце, перець, соду.

Маринувати від трьох до п'яти годин.

Картоплю розрізати на четвертинки, скласти у чашу, полити олією і посипати спеціями. Добре перемішати, викласти на деко і випікати при температурі 200 градусів до готовності.

 

Как приготовить летний салат - мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

ТутРецепты всевозможных диет

Салат Мимоза недорого - мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter