Маринад для шашлика та картопля по-мексиканськи
876
інгредієнти:
- М´ясо 2 кг
- Цибуля ріпчаста 9 шт.
- Помідор (консервований) 1200 г
- Вода газована 200 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Олія рослинна 8 ст.л.
- Сода 1 ч.л.
- Картопля 8 шт.
- Перець
М'ясо нарізати на шматочки, скласти у велику каструлю. Нарізати цибулю півкільцями, добре посолити і пом'яти до соку, змішати із м'ясом. У чашу злити томати і розім'яти, додати олію, мінеральну воду.
Змішати із м'ясом яйце, перець, соду.
Маринувати від трьох до п'яти годин.
Картоплю розрізати на четвертинки, скласти у чашу, полити олією і посипати спеціями. Добре перемішати, викласти на деко і випікати при температурі 200 градусів до готовності.
Как приготовить летний салат - мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутРецепты всевозможных диет
Салат Мимоза недорого - мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Показати коментарі