Макі-суші
- Рис (круглий) 200 г
- Оцет виноградний або яблучний 2 ст.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Гичка бурякова 10 шт.
- Сьомга малосольна 100 г
- Огірок свіжий 100 г
- Сир адигейський 100 г
Рис ретельно промити і залишити в дуршлаку на 30 хв. Потім покласти рис у каструлю з товстим дном і залити гарячою, але не киплячою водою, варити до закипання, потім зменшити до мінімуму і варити 10 хв при закритій кришці. Потім прибрати з вогню і не відкриваючи кришки залишити ще на 15 хв.
Оцет, цукор і сіль змішати і нагріти до повного розчинення кристалів. У рис додати маринад і перемішати дерев'яною лопаткою різкими рухами.
Сьомгу розкласти на філе і нарізати брусками.
Огірок і сир також нарізати брусками.
Приготувати бурякову гичку. Листя промити. Скип'ятити підсолену воду і пробланшувати листя 1 хв. Потім відкинути на дуршлак і обдати холодною водою. Розкласти на рушнику, щоб листя обсохли.
На поліетиленовий пакет викласти листя буряка, потім рис і начинку.
Згорнути рулет і гострим ножем розрізати на роли.
Подавати із соєвим соусом.
Рецепт салата з язикомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Как вкусно приготовить мясо: рецепт праздничных блюд.
Рецепты из редьки www.recepti.biz.ua