Макі-суші

ЗАКУСКИ
672 Макі-суші
Фото - Макі-суші
інгредієнти:
  • Рис (круглий) 200 г
  • Оцет виноградний або яблучний 2 ст.л.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Гичка бурякова 10 шт.
  • Сьомга малосольна 100 г
  • Огірок свіжий 100 г
  • Сир адигейський 100 г

Рис ретельно промити і залишити в дуршлаку на 30 хв. Потім покласти рис у каструлю з товстим дном і залити гарячою, але не киплячою водою, варити до закипання, потім зменшити до мінімуму і варити 10 хв при закритій кришці. Потім прибрати з вогню і не відкриваючи кришки залишити ще на 15 хв.

Оцет, цукор і сіль змішати і нагріти до повного розчинення кристалів. У рис додати маринад і перемішати дерев'яною лопаткою різкими рухами.

Макі-суші інгредієнти Сьомгу розкласти на філе і нарізати брусками.

Макі-суші Огірок і сир також нарізати брусками.

фото Макі-суші Приготувати бурякову гичку. Листя промити. Скип'ятити підсолену воду і пробланшувати листя 1 хв. Потім відкинути на дуршлак і обдати холодною водою. Розкласти на рушнику, щоб листя обсохли.

Макі-суші РіскруглийНа поліетиленовий пакет викласти листя буряка, потім рис і начинку.

Макі-суші Оцет виноградний або яблучний Згорнути рулет і гострим ножем розрізати на роли.

Макі-суші Цукор Подавати із соєвим соусом. 

 

Рецепт салата з язикомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Как вкусно приготовить мясо: рецепт праздничных блюд.

Рецепты из редьки www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter