Люля-кебаб у овочах

ЗАКУСКИ
673 Люля-кебаб у овочах
Фото - Люля-кебаб у овочах
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний 0.5 кг
  • Перець болгарський 3 шт.
  • Баклажан 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Спеції (сіль, перець чорний, зіра)
  • Лимон 0.5 шт.
  • Оцет (9%) 2 ст.л.
  • Кінза (свіжа) 1 пуч.

Люля-кебаб у овочах інгредієнти У м'ясний фарш додати перетерту на м'ясорубці ріпчасту цибулю, часник. Посолити, поперчити. Додати зіру і дрібно посічену кінзу. З половини лимона вичавити у фарш сік, для надання аромату додати у фарш оцет. Залишити маринуватися мінімум на 30 хв.

Люля-кебаб у овочах Овочі помити. Вирізати середину. Трохи посолити внутрішню частину.

фото Люля-кебаб у овочах Овочі нафарширувати готовим фаршем.

Люля-кебаб у овочах Фарш м'ясний Підготовлені овочі нанизати на шампури. Вони повинні бути нанизані так, щоб при укладанні шампура на мангал з овочів не вивалився фарш.

Люля-кебаб у овочах Перець болгарський Укласти шампури на мангал, на невеликий жар. Запікати до готовності фаршу.

Люля-кебаб у овочах Баклажан

Люля-кебаб у овочах Цибуля ріпчаста

Салат парижскийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Танцы-повторялки для детей: праздничные салаты на новый год. Рецепты Приготовления.

Рецепты салат из редьки. Рецепты из редьки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter