Люля-кебаб у овочах
- Фарш м´ясний 0.5 кг
- Перець болгарський 3 шт.
- Баклажан 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Спеції (сіль, перець чорний, зіра)
- Лимон 0.5 шт.
- Оцет (9%) 2 ст.л.
- Кінза (свіжа) 1 пуч.
У м'ясний фарш додати перетерту на м'ясорубці ріпчасту цибулю, часник. Посолити, поперчити. Додати зіру і дрібно посічену кінзу. З половини лимона вичавити у фарш сік, для надання аромату додати у фарш оцет. Залишити маринуватися мінімум на 30 хв.
Овочі помити. Вирізати середину. Трохи посолити внутрішню частину.
Овочі нафарширувати готовим фаршем.
Підготовлені овочі нанизати на шампури. Вони повинні бути нанизані так, щоб при укладанні шампура на мангал з овочів не вивалився фарш.
Укласти шампури на мангал, на невеликий жар. Запікати до готовності фаршу.
Салат парижскийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Танцы-повторялки для детей: праздничные салаты на новый год. Рецепты Приготовления.
Рецепты салат из редьки. Рецепты из редьки.