Люля-кебаб на шпажках
- Баранина 1 кг
- Сало (курдючне) 150 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Зелень
М'ясо баранини пропустити разом з цибулею через м'ясорубку з додаванням курдючного жиру, потім гарно відбити.
Фарш заправити спеціями і поставити на 20-30 хвилин у холодильник.
Із фаршу сформувати люля у вигляді сардельок довжиною 10-15 см кожна і нанизати їх на шпажки. Готові люля укласти на деко попередньо змащене олією і смажити у розігрітій духовці при 200°С хвилин 30.
Зверху прикрасити цибулею, порізаною кільцями (попередньо цибулю обдати окропом).
Рецепты Приготовления: рецепти до нового року. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Готовим со вкусом: авокадо салат рецепт.
Пицца картинки хорошего качестваОсновное меню, пицца, карта вин
Готовим со вкусом: рецепт рахат лукума с фото.
Салат венок рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.ua приготовление домашнего майонеза