Люля-кебаб на шпажках

ЗАКУСКИ
701 Люля-кебаб на шпажках
Фото - Люля-кебаб на шпажках
інгредієнти:
  • Баранина 1 кг
  • Сало (курдючне) 150 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Зелень

Люля-кебаб на шпажках інгредієнти М'ясо баранини пропустити разом з цибулею через м'ясорубку з додаванням курдючного жиру, потім гарно відбити.

Люля-кебаб на шпажках Фарш заправити спеціями і поставити на 20-30 хвилин у холодильник.

фото Люля-кебаб на шпажках Із фаршу сформувати люля у вигляді сардельок довжиною 10-15 см кожна і нанизати їх на шпажки. Готові люля укласти на деко попередньо змащене олією і смажити у розігрітій духовці при 200°С хвилин 30.

Люля-кебаб на шпажках Баранина Зверху прикрасити цибулею, порізаною кільцями (попередньо цибулю обдати окропом). 

 

Рецепты Приготовления: рецепти до нового року. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.

Готовим со вкусом: авокадо салат рецепт.

Пицца картинки хорошего качестваОсновное меню, пицца, карта вин

Готовим со вкусом: рецепт рахат лукума с фото.

Салат венок рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов

www.recepti.biz.ua приготовление домашнего майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter