Люля-кебаб "На природі"

ЗАКУСКИ
638 Люля-кебаб "На природі"
Фото - Люля-кебаб
інгредієнти:
  • Баранина 2 кг
  • Сало 100 г
  • Кінза 1 пуч.
  • Базилік 1 пуч.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сік лимонний
  • Сіль
  • Суміш перців мелених

Люля-кебаб Баранину вимити і перемолоти на м'ясорубці разом із салом. Додати дрібно порізану зелень, вичавити сік лимона, посолити і поперчити. Дати постояти 40 хвилин. Потім зробити довгі котлетки (гарненько відбити перед цим). Нанизати на шампури.

Подавати з овочами.

 

Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепт торта бисквит с фруктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.

салати з яблуками

Как приготовить вкусный шашлык - рецепт бисквитного рулета с кремом. Домашняя косметика.

Кулинарные рецепты от Tramontina - сальса рецепт с фото.

мазать майонезом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter