"Ледачі шашлики"
- Свинина (вирізка) 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Приправа для шашлику пікантна 1 упак.
- Перець
- Сіль
- Оцет
- Вода кип´ячена 2 скл.
М'ясо нарізати кубиками (приблизно 2х2 см), трохи посолити і поперчити, додати чайну ложку приправи для шашлику, перемішати і поставити на 15 хвилин у холодильник.
Цибулю очистити і нарізати півкільцями (не товстими).
Розігріти олію і покласти м'ясо. Хвилини 3 смажити на великому вогні, потрібно, щоб м'ясо підрум'янилося. Потім додати приправу, перемішати, викласти цибулю і не перемішуючи залити водою як для тушкування. Додати 1 столову ложку оцту, накрити щільно кришкою і тушкувати близько 20-25 хвилин, доки не випарується вода.
Коли м'ясо буде готове, все перемішати.
Подавати можна із рисом та овочами.
Мясные блюда для фуршетаМониторинг предложений оптовых поставщиков мясной продукции
Вышиванки Ручной Машинной Вышивки - торт вышиванка рецепт. Эксклюзивные торты на заказ.
Готовим со вкусом - кулинарные рецепты первые блюда.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото. Мультиварка Philips.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.