Лаваш "Смакота"

ЗАКУСКИ
1089 Лаваш "Смакота"
Фото - Лаваш
інгредієнти:
  • Лаваш (тонкий) 3 шт.
  • Білок яєчний 3 шт.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Кепчуп
  • Ковбаса (варена, копчена, шинка, бекон) 300 г
  • Сир 100 г
  • Огірок (свіжий, болгарський перець) 1 шт.
  • Молоко 1 скл.
  • Сухарі панірувальні
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Лаваш Начинка. Дрібно нарізати огірок і сир кубиками.

Лаваш Нарізати цибулю півкільцями. Кубиками нарізати ковбасу (або інше м'ясне).

На невеликій кількості олії обсмажити цибулю, туди ж додати нарізану ковбасу і обсмажити трохи все разом.

фото Лаваш Узяти лаваші.

Змішати яєчні білки і 3 ст. ложки олії.

Покласти на стіл перший лист лавашу і добре змастити яєчною сумішшю, зверху покласти другий лаваш - змастити гарно, зверху третій лист, але його не змащувати.

Лаваш Розділити лаваш на трикутники.

Лаваш Скрутити лаваші. Узяти лаваш, змастити його трохи кепчупом (можна і майонезом), покласти ковбасу з цибулею, зверху сир і огірок, скрутити.

Так зробити із кожним шматочком лаваша.

Лаваш Скручені лаваші потримати півхвилини у молоці.

У глибоку тарілку налити молока стільки, щоб, коли покласти туди рулетики, молоко не затекло до них всередину, у начинку. Можна змішати 2 жовтки з молоком і просто обмазати рулетики.

 

Лаваш Після молока відразу у панірувальні сухарі. І в змащену олією форму.

Духовку розігріти до 180°C, поставити лаваші на 10 хвилин.

Лаваш

Производство карамели пролиновых корпусов конфет http://recepti.biz.ua

Салат из моря продуктов и гранатаМясных, фруктовых и экзотических салатов

Праздничные новогодние блюда 2014Праздничное агентство

ЗдесьКоктейли и домашнее приготовление вин

Доставка готовой еды на неделю: пицца картинки. Суши-бар СуВокШи.

Кулинарные рецепты с фотографиями: рецепты юлии высоцкой.

Торт маковый рецепт. Рецепты макового торта от юлии высоцкой.

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter