Лаваш "Смакота"
- Лаваш (тонкий) 3 шт.
- Білок яєчний 3 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Кепчуп
- Ковбаса (варена, копчена, шинка, бекон) 300 г
- Сир 100 г
- Огірок (свіжий, болгарський перець) 1 шт.
- Молоко 1 скл.
- Сухарі панірувальні
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Начинка. Дрібно нарізати огірок і сир кубиками.
Нарізати цибулю півкільцями. Кубиками нарізати ковбасу (або інше м'ясне).
На невеликій кількості олії обсмажити цибулю, туди ж додати нарізану ковбасу і обсмажити трохи все разом.
Узяти лаваші.
Змішати яєчні білки і 3 ст. ложки олії.
Покласти на стіл перший лист лавашу і добре змастити яєчною сумішшю, зверху покласти другий лаваш - змастити гарно, зверху третій лист, але його не змащувати.
Розділити лаваш на трикутники.
Скрутити лаваші. Узяти лаваш, змастити його трохи кепчупом (можна і майонезом), покласти ковбасу з цибулею, зверху сир і огірок, скрутити.
Так зробити із кожним шматочком лаваша.
Скручені лаваші потримати півхвилини у молоці.
У глибоку тарілку налити молока стільки, щоб, коли покласти туди рулетики, молоко не затекло до них всередину, у начинку. Можна змішати 2 жовтки з молоком і просто обмазати рулетики.
Після молока відразу у панірувальні сухарі. І в змащену олією форму.
Духовку розігріти до 180°C, поставити лаваші на 10 хвилин.
Производство карамели пролиновых корпусов конфет http://recepti.biz.ua
Салат из моря продуктов и гранатаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Праздничные новогодние блюда 2014Праздничное агентство
ЗдесьКоктейли и домашнее приготовление вин
Доставка готовой еды на неделю: пицца картинки. Суши-бар СуВокШи.
Кулинарные рецепты с фотографиями: рецепты юлии высоцкой.
Торт маковый рецепт. Рецепты макового торта от юлии высоцкой.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты