Лаваш "Незвичайний"
- Лаваш (тонкий) 1 шт.
- Фарш м´ясний (яловичина + свинина) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 20 г
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 150 г
- Майонез 2 ст.л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Олія рослинна
Обсмажити фарш із дрібно нарізаною цибулею, сіллю, перцем чорним меленим на соняшниковій олії до готовності.
На лаваш розкласти: остиглий обсмажений фарш із цибулею.
Дрібно порізану зелень.
Масло вершкове шматочками.
Видавлений через прес часник.
Сир, натертий на крупній тертці.
Начинку не обов'язково розкладати на всю поверхню лаваша, можна залишити порожній краєчок для кращого скручування в рулет.
Закрутити лаваш у рулет і залишити на 5-10 хвилин.
Кляр: збити яйця і майонез до однорідної маси.
Нарізати рулет із лаваша гострим ножем на порції шириною 4-5 см, занурити шматочки у кляр і потім на попередньо розігріту сковорідку з олією.
Обсмажити кожен шматочок із двох сторін.
Можна вживати у теплому і холодному вигляді.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты тортов без выпечки.
Скороварки для приготовления каши - пляцки рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Диета: рецепты для похудения - салат французский рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: тортики фото. Торт с фотографией.