Курячий шашлик-тікка
- Грудка куряча 400 г
- Приправа (Гарам масала) 1 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- М´ята (сушена) 1 ч.л.
- Сметана (низькокалорійна) 320 г
- Петрушка 0.5 скл.
- Лимон 1 шт.
- Рис (басматі) 255 г
- Перець болгарський (червоний і зелений) 2 шт.
- Бульйон (курячий) 454 мл
- Цукіні 1 шт.
- Помідор черрі 16 шт.
- Цибуля зелена 6 шт.
- Куркума 1 ч.л.
Курячі грудки нарізати шматочками, як на шашличок.
170 грам знежиреної сметани змішати із гарам масалою, м'ятою, кмином і сіллю.
Замаринувати курочку і залишити на 10 хвилин.
Для соусу змішати залишену сметану із нарізаною петрушкою, цедрою і соком лимона.
Помити рис, додати куркуму і залити бульйоном. Довести до кипіння, час від часу помішуючи, потім варити на маленькому вогні 5 хвилин.
Зняти і дати настоятися 10 хвилин, щоб рис увібрав у себе всю рідину.
Нарізати овочі. Цукіні і перець шматочками, зелену цибулю по 2,5 см завдовжки.
Нанизати на шампури м'ясо і овочі.
Засмажити у грилі по 7-8 хвилин із кожного боку.
Подавати із рисом, поливши зверху сметанно-лимонним соусом.
www.recepti.biz.ua соус из хрена
Рецепты капусты пелюстки без свеклы с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов