Курячий шашличок по-домашньому
- Курка (філе) 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (для шашлику)
- Оцет (30%) 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль 2 ч.л.
- Базилік (сухий)
- Вода 0.5 скл.
- Лавровий лист 3 шт.
- Олія рослинна
Куряче м'ясо порізати на однакові шматочки. У половину склянки додати дві ложки оцту, одну ложку цукрового піску, 2 ч. ложки солі, шашличні спеції, лавровий лист і вилити у м'ясо. Прибрати в холодильник на ніч.
М'ясо промити і обсушити тканиною, щоб не кипіло у воді, а смажилося в олії.
Обсмажити з обох сторін в олії до рум'яної скоринки.
М'ясо обсипати сухим базиліком.
Готовий шашличок подати із картоплею та овочами.
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления мясных салатов.
Рецепты Рыбного салата цезарь www.recepti.biz.ua
Рецепти гарячих страв з картоплрецепти гарячих страв
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Рецепты салатов из морепродуктов.
Салат с тунцом мимоза тут
Американская кухня рецепты выпечки с фотоИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое