Курячий рулет-суфле
- Філе куряче 1 кг
- Яйце куряче 3 шт.
- Печериці 300 г
- Вершки (10-15%) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Крупа манна 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
Цибулю обсмажити і двічі пропустити через м'ясорубку разом із курячим філе, у масу додати яйця, збиті із невеликою кількістю солі і перцю, додати вершки, якщо потрібно посолити і поперчити, потім додати у масу борошно і манку. Моркву нарізати кубиками і теж злегка обсмажити.
У форму додати половину маси, зробити невеликі борозни, у них - морквину і гриби, накрити залишками маси. За консистенцією маса трохи густіше, ніж на оладки. Поставити у розігріту духовку на 180 градусів на 1 годину.
Можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ЗдесьФотографии готовых блюд и процесса приготовления
Вкусные рецепты для похудения: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.
Рецепт рыба на пару в мультиваркеКулинарные рецепты