Курячий рулет-суфле

ЗАКУСКИ
753 Курячий рулет-суфле
Фото - Курячий рулет-суфле
інгредієнти:
  • Філе куряче 1 кг
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Печериці 300 г
  • Вершки (10-15%) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Крупа манна 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець

Курячий рулет-суфле інгредієнти

 

Цибулю обсмажити і двічі пропустити через м'ясорубку разом із курячим філе, у масу додати яйця, збиті із невеликою кількістю солі і перцю, додати вершки, якщо потрібно посолити і поперчити, потім додати у масу борошно і манку. Моркву нарізати кубиками і теж злегка обсмажити.

У форму додати половину маси, зробити невеликі борозни, у них - морквину і гриби, накрити залишками маси. За консистенцією маса трохи густіше, ніж на оладки. Поставити у розігріту духовку на 180 градусів на 1 годину.

Можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді.

 

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

ЗдесьФотографии готовых блюд и процесса приготовления

Вкусные рецепты для похудения: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.

Рецепт рыба на пару в мультиваркеКулинарные рецепты

лимонник торт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter