Курячий рулет із курагою
1883
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Курага 100 г
- Яйце 1 шт.
- Сіль, перець
У курки відрізати крила, зрізати огузок, видалити нутрощі, помити.
Уздовж спинки прорізати шкіру і відокремити м'ясо з шкірою від кісток.
Відбити, посолити і поперчити.
Змастити яйцем і укласти зверху курагу.
Звернути в рулет.
Загорнути у фольгу і випікати 40 хвилин у духовці при температурі 180-200 градусів.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Показати коментарі